Onlangs heb ik 5.000 flyers laten drukken. Deze verspreid ik graag onder konijnen- en knaagdierliefhebbers, zodat deze overal verspreid kunnen worden en de site bekend wordt onder zo veel mogelijk (potentiële) baasjes.

Opvangen, dierenspeciaalzaken (zonder verkoop van dieren), dierenartsen, konijnen- en/of knaagdierenstichtingen en elke andere dierenliefhebber (zoals jijzelf!) kunnen een stapeltje flyers aanvragen om mee te geven aan klanten, of om gewoon zelf te verspreiden.

Verzenden naar België is binnenkort ook mogelijk! Zeer binnenkort zullen er flyers besteld worden, welke afgeleverd worden bij Laurie in België. Zij zal de flyers binnen België doorsturen.

flyer

Wat kost het?

De flyers zelf zijn uiteraard gratis. Maar voor het verzenden vraag ik wel een vergoeding, gezien dat al snel hoog in de kosten oploopt (naast het drukken van de flyers zelf):

1 – 90 flyers: € 2,76
90 – 250 flyers: € 3,45
Bron: http://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/tarieven/

Mocht je meer dan 250 flyers nodig hebben (bijvoorbeeld voor een open dag of beurs), geef dit dan aan in het formulier onder ‘Gewenst aantal flyers’.

Flyers aanvragen

Zodra onderstaand formulier binnen is gekomen, zal ik z.s.m. een mailtje terugsturen met mijn rekeningnummer zodat de verzendkosten daarop gestort kunnen worden. Zodra de verzendkosten ontvangen zijn, verstuur ik de flyers.

Fout: Contact formulier niet gevonden.